Annemieke Hermans

Directheid, vertrouwen en contact

Ik ben een gevoelsmens die gesloten deuren met humor geopend krijg. Met een achtergrond als dramatherapeut en (trainings)actrice heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in diverse branches. Hierbij heb ik gemerkt dat ik vanuit mijn expressieve aard snel het vertrouwen van de deelnemers krijg. In korte tijd wordt door deze verbondenheid de basis gelegd voor een veilige leeromgeving.

Tijdens mijn werk in de jeugdzorg ben ik met diverse soorten agressie in aanmerking gekomen en deze ervaringen neem ik mee in mijn spel. Ik zet realistisch en naturel spel neer, waardoor er in de trainingen naadloos aangesloten kan worden bij de praktijk.

Pittige onderwerpen maak ik op een luchtige manier bespreekbaar zodat een training diepgang krijgt, toegankelijk én behapbaar blijft.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This