Léon van der Weiden

Kennis en kunde maakt het verschil

Mijn naam is Léon van der Weiden. Als senior opleider houd ik me bezig met communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden. Individueel middels persoonlijk advies, coaching/ supervisie. Interpersoonlijk middels mediation, team- of groepstrainingen.

Binnen twee grote ziekenhuizen heb ik me tevens gericht op het beleid en de trainingen rondom het omgaan met agressie. Als organisatie moet je duidelijk stelling nemen, zodat het voor zowel de bezoekers en patiënten/cliënten alswel voor het personeel geen vragen oproept hoe te handelen.

Weten dat je organisatie je opleidt, traint, achter je staat en je opvangt als je te maken krijgt met agressie is enorm belangrijk en kan persoonlijke schade en ziekteverzuim voorkomen. Agressie, daar schrikt iedereen van. Weten hoe je effectief kan handelen en waar je op kan rekenen als je met agressie te maken krijgt, dat maakt het verschil, dat gun ik iedereen die met mensen werkt.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This