Annemieke Rijgersberg

In het leven zien we theater en in het theater leven

In het leven ‘spelen’ we veel verschillende rollen. We passen ons gedrag aan op onze functie en omgeving. Meestal zijn de verschillen in sociale of professionele rollen subtiel. In de kern blijf je jezelf, met je eigen normen en waarden. Maar soms zijn de verschillen groot. Vooral als we ons niet veilig en weerbaar voelen.

Ik was een verlegen kind en niet assertief, totdat ik op het toneel kwam te staan. Mijn persoonlijke groei op het toneel nam ik, als bijna vanzelf, mee naar het leven. Zonder mezelf te verloochenen. Zo is mijn passie voor ervarend leren ontstaan.

Na mijn opleiding (Docent Drama Artez 1996) heb ik gewerkt als actrice en docent. De laatste jaren ben ik trainingsacteur en trainer. Ik heb mij gespecialiseerd in mentale en fysieke weerbaarheid en het omgaan met lastig of agressief gedrag.

Tijdens de trainingen onderzoeken we hoe je, ongeacht je rol, kunt opkomen voor je eigen wensen, grenzen en behoeften. Ik creëer hierbij een veilige leer- en oefenomgeving en geef praktische handvatten. Maar ook laat ik deelnemers oefenen via simulaties. Want naast het nut van praten over agressie of grensoverschrijdend gedrag en hoe we er mee om kunnen gaan, geloof ik in gedrag erváren. Iets zelf doen zegt zoveel meer dan woorden.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This