Over Ons

Missie

Wij zetten onze kennis en ervaring in om agressief, onbeschoft en lastig gedrag terug te dringen van uw werkvloer. Tijdens onze trainingen-op-maat doen deelnemers het inzicht en de vaardigheden op om stress en conflicten met klanten, patiënten of cliënten te vervangen door contact, zelfvertrouwen en een positieve relatie.

Wij bieden hiervoor trainingen (1 tot 5 dagdelen), workshops (1 tot 3 uur) en train-de-trainer-sessies aan binnen de Nederlandse zorg-, onderwijs-, (semi)overheidssector.

Wie zijn wij

AgressieWerk.nl is een samenwerkingsverband van een groep bevlogen en ervaren trainers en acteurs. Leer onze trainers en acteurs kennen.

Samen beschikken wij over tientallen jaren ervaring met agressie in diverse sectoren zoals de zorg, het onderwijs, gemeentes en bedrijven. In onze trainingen Omgaan met agressie en lastig gedrag leren wij deelnemers goed naar zichzelf en naar ‘de ander’ te luisteren. Dit schept de ruimte voor daadwerkelijk contact, dé manier om agressie te voorkomen of te de-escaleren.

Met veel plezier en passie vergroten wij de zelfkennis, het zelfvertrouwen en de vaardigheden van medewerkers door heel Nederland. En dragen zo bij aan de veiligheid én het plezier op de werkvloer.

Initiatiefneemster Lucia Looijestijn:

“Ik leer professionals om te gaan met agressie. Ik weet als geen ander hoe agressie de verhoudingen kan verstoren en hoe vervelend dat is. Het thema interesseert mij al van jongs af aan en ik heb mij er mijn hele werkende leven in verdiept.”

Match tussen trainers & klanten

Al onze trainers zijn CRKBO erkend. Ieder van ons heeft een persoonlijke voorkeur en specialisme in het bedrijfsleven, in het onderwijs, de gezondheidszorg of in de dienstverlening.

Klanten

Door deze diversiteit hebben wij altijd een match die aansluit bij uw organisatie. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook succesvol trainingen gegeven bij diverse organisaties.

 

Onze trainers over agressie

"Wij willen bijdragen aan een veilige en respectvolle werkomgeving waarin zowel klanten als medewerkers zich gezien en gehoord voelen."

Lucia Looijestijn

Initiatiefneemster AgressieWerk.nl

Bedrijfsgegevens
AgressieWerk.nl
Dashorstweg 7
8035PK Zwolle
KvK 34373505

T: 06-4217 0546
E: info@agressiewerk.nl

Algemene Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenprocedure

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This