Gerdien Lanting

De inzet en uitkomst van gedrag

Toen ik klein was, zat ik tussen de middag regelmatig thuis onder de tafel omdat ik niet naar school wilde. Mijn moeder kon dan twee dingen doen. Ofwel ze ging aan me trekken en zei dat ik naar school moest, ofwel ze nam me op schoot en vroeg wat er aan de hand was.

De twee reacties van mijn moeder hadden een compleet verschillend effect op mij. Dit is wat mijn werk als trainer en trainingsacteur zo eindeloos leuk en waardevol maakt. Er zijn honderden scenario’s te bedenken en uit te voeren met allemaal een andere uitkomst.

Ik heb vanuit mijn interesse in gedrag een opleiding gedaan die aansloot bij mijn behoefte de wereld om mij heen en mijzelf beter te begrijpen. Op de opleiding Theaterdocent leerde ik me te verbeelden dat ik iemand anders was en verplaatste ik me in allerlei soorten gedrag.

Van daaruit ben ik als trainingsacteur en als trainer aan de slag gegaan. Ik ga met cursisten op zoek wat gedrag oproept bij de ander en hoe gedrag helpend kan zijn in een bepaalde (spanningsvolle) situatie.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This