Margreet ’t Hart

Margreet 't Hart , trainer en acteur AgressiewerkHoe mensen op jou reageren

Ik ben zelfstandig trainingsacteur én trainer en geef communicatietrainingen bij zorginstellingen, in het onderwijs en voor gemeentes. Mijn specialiteit is het omgaan met agressie, zowel verbale agressie als weerbaarheidstrainingen.

Als trainer en als acteur geniet ik er van om deelnemers tijdens een training bewust te maken van hun eigen houding en de invloed daarvan op het gedrag van de ander. Vroeger dacht ik dat assertiviteit inhield dat ik mijn mening eruit moest gooien, maar waarom reageerden mensen daar vaak zo agressief op? Pas toen ik me in agressiehantering ging verdiepen begreep ik dat ik het niet op het juiste moment deed en zeker niet op de juiste manier. Deze kennis breng ik graag over.

Acteren doe ik al van jongs af aan. Maar pas toen ik een keer tijdens mijn werk in de psychiatrie een simulatiepatiënt speelde voor verpleegkundigen viel alles op zijn plek. Ik wilde mensen iets leren door middel van acteren! Ondertussen geef ik ook zelf trainingen. Mijn ervaring als acteur zet ik hierbij in om een training (inter)actief te maken met veel praktische oefeningen. Ik geloof sterk in ervarend leren en trainingen wil ik persoonlijk maken, zodat elke cursist zoveel mogelijk zijn eigen leerdoel kan bereiken.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This