Yvonne Lawalata

De kracht van aandacht

Ik train, acteer, coach, presenteer, ontwikkel, schrijf en zing in de wereld van communicatie en training. 

Ik geloof in de kracht van aandacht: voor jezelf, de ander en alles wat daarvoor in het hier en nu nodig is. Ik creëer beweging door het gevoel van de deelnemer aan te spreken. Hierbij hanteer ik een lichtvoetige stijl van interacteren die men als veilig ervaart.

Om het ijs te breken én direct tot de kern te komen maak ik gebruik van theaterinterventies. Tegelijkertijd zorgen deze voor relativering en zelfreflectie.

In het bijzonder richt ik me op trainingen en workshops gewenste omgangsvormen, ombuigen en voorkomen van agressie, inclusiviteit, integriteit en je morele kompas op de werkvloer.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This