Wim van der Laan

Yvonne Lawalata

Practice what you preach

Zorgen dat je echt contact, verbinding hebt met de ander. Dit vormt de basis voor alle communicatie. Vanuit dit principe creëer ik samen met de deelnemers een optimale sfeer waarin men eigen kracht onderkent en uitbouwt. Een sfeer waarin het team en de individuele teamleden zich comfortabel voelen om nieuwe vaardigheden uit te proberen en elkaar te versterken.

Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar met veel plezier als zelfstandig communicatietrainer, (team-)coach en programmamaker. Hierbij neem ik mijn ervaring mee van 15 jaar werken in de psychiatrie, 5 jaar lesgeven op een MBO en een paar jaar acteren. Het fundament waar mijn werken op rust is Motiverende Gespreksvoering. Als trainer Motiverende Gespreksvoering ben ik lid van MINT en MINTNED.

Voor AgressieWerk.nl verzorg ik al vele jaren trainingen zoals ‘Sociale Veiligheid’, ‘Omgaan met lastig gedrag en agressie’, ‘Omgaan met onbegrepen gedrag en psychiatrische problematiek’ en ‘Teambuilding’.

Dit doe ik voor veel verschillende sectoren en opdrachtgevers en op veel verschillende locaties door het hele land. En na een training reist deze Fries altijd fluitend terug naar Harlingen om aan de Waddenzee frisse energie op te doen voor het volgende avontuur.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This