Inge Smolders

In het licht

Als trainingsacteur valt het me vaak op dat de meeste deelnemers zeggen weinig agressie tegen te komen op het werk. Daar komt men echter vrij snel op terug. Na een half uurtje is het de meeste deelnemers duidelijk dat er eigenlijk best veel agressie op hun werk voorkomt.

Wat vaak wordt gezegd is dat men het gedrag wel begrijpt. En als we het begrijpen lijkt het allemaal niet zo erg. Dan lijkt het al veel minder agressief. Men is hierdoor ook geneigd het gedrag pas (te) laat te begrenzen.

Dat is echter niet goed voor jezelf zorgen. Zo zetten ze de ander in het licht en stellen zichzelf daarbuiten. Naar mijn idee is het vaak tijd dat de deelnemers zichzelf in het licht gaan zetten. Ik voel me dan ook vereerd dat ik mag bijdragen aan dit mooie doel. Ik kom uit het theater waar ik zelf letterlijk in het (voet)licht stond. Nu is het tijd voor mij om ook anderen in het licht te zetten.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This