Corrien Wiegers

Het gaat altijd over gedrag

Na het afronden van mijn studie als dramatherapeut in 1995 ben ik sinds 1998 werkzaam als trainingsacteur. Als acteur en als trainer heb ik mij breed ingezet om mensen uit diverse beroepsgroepen te trainen in vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Zoals gespreksvoering in allerlei werksituaties, maar ook omgaan met lastig en agressief gedrag, psychiatrische ziektebeelden, dementie, suïcidaal gedrag en schokkende gebeurtenissen.

Ook in trainingen geldt dat als je je niet veilig voelt je ‘op slot’ schiet. Dan leer je niets meer. Ik besteed veel aandacht aan een uitnodigde sfeer, laagdrempelig en met humor, met dóen en ervaren als uitgangspunt.

Mijn drijfveer is weten dat ik een verschil maak. Ik heb tijdens de behandeling van de leukemie van mijn dochter van zeer dichtbij meegemaakt hoe heftig de impact kan zijn van ‘gevoelloze’ zorgverlening. De frustratie, ontreddering en woede die dit op kan roepen. Als ik bij een deelnemer het kwartje laat vallen om oog te hebben voor de ander als méns help ik niet alleen de deelnemer, maar indirect ook al zijn of haar patiënten, cliënten of klanten.

Daar doe ik het voor!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This