Tess Jamdagni

Plannen en optimaliseren via persoonlijk contact  

In januari 2023 ben ik begonnen als Online Office Manager bij AgressieWerk.nl. Ik verzorg de planning van de trainingen en onderhoud contact met zowel de trainers, acteurs als de opdrachtgevers. Ook optimaliseer ik bestaande werkprocessen en zet nieuwe op.

Geen dag is hetzelfde en tussen de bedrijven door krijg ik ook de kans dingen te leren die ik zowel in mijn werk als privé kan gebruiken.

Wat ik fijn vind aan het werken voor AgressieWerk.nl is het persoonlijke, menselijke contact dat ik vanaf het eerste moment voelde. Niet eerder heb ik voor een bedrijf gewerkt waar dit zo aanwezig is. Ik zie dit zowel terug binnen de organisatie als bij de contacten/klanten wat voor mij het werken heel prettig maakt.

Naast mijn activiteiten voor AgressieWerk.nl ondersteun ik verschillende ondernemers als Virtual Assistant. Als ik niet aan het werk ben vind je mij in de natuur, in een koffietentje, thuis met een boek of ben ik iets nieuws aan het leren over gezondheid, energie en bewuster leven.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over jullie huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wil je met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heb je een vraag over onze trainingen of ben je geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This