Eric van de Meent

Gevoel heeft geen ‘aan-’ en ‘uitknop’

Jouw beoordeling van een situatie kan spanning opleveren waardoor je minder goed kan luisteren en impulsiever gaat handelen. Je schiet in de automatische piloot en soms werkt dat maar vaak ook niet. Wil je invloed uitoefenen op de ander? Begin bij jezelf!

In mijn trainingen richt ik me op ‘dat wat werkt’, het gaat namelijk niet om ‘goed’ of ‘fout’.

Ik ben trainer en mijn passie ligt bij interpersoonlijke communicatie. Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen de jeugdzorg van een heel open setting waarbij ik met groepen jongeren door Europa trok tot aan de geslotenheid van de jeugdzorg plus en jeugdgevangenis aan toe. Verschillende situaties, verschillende jongeren, maar altijd met mijzelf.

Ik roei, adem rustig, draag verschillende sokken, drink ’s ochtends een glas warm water met citroen, douche koud af en beschouw mijzelf als normaal.

“Maak de kleine dingen groot, dan blijven de grote dingen klein.”

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This