Gabrielle Bos

Toen ik rechten ging studeren deed ik dat om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Een (groot) aantal praktijkjaren verder trok ik de conclusie dat het rechtsbedrijf voor mij niet het middel was om dat doel te bereiken.

Ik koos ervoor trainer te worden. Als trainer onderzoek ik samen met de deelnemer, deelnemers of een heel team op welke wijze zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan wat ze willen bereiken. We verkennen waar je uit wilt komen, wat de context is, welke rol je daarin hebt en welke (verbale) middelen je tot je beschikking hebt.

Welke aanpak iemand het beste past kan heel verschillend zijn. Mijn mandje met aan te reiken handvatten is dan ook behoorlijk gevuld. Zeker rondom omgaan met lastig en agressief gedrag en bij sociale veiligheid is duidelijk dat niet iedereen op dezelfde manier geholpen is. Met elkaar in gesprek, hoe lastig ook, is de weg.

Zo help ik nu mensen recht te doen aan hun eigen en elkaars grenzen.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This