Mara Rijff

Yvonne Lawalata

Niet wat wordt gevraagd maar wat nodig is

Sinds februari 2020 ben ik actief voor AgressieWerk.nl. Eerst als officemanager, waarbij ik de planning verzorgde en contact onderhield met de klanten. Maar met de gestage groei van AgressieWerk.nl zijn ook mijn werkzaamheden verandert. Ondertussen ben ik verantwoordelijk voor de binnen- en buitendienst en de financiële administratie.

AgressieWerk.nl streeft er naar haar mensen in hun kracht te zetten. Door deze verandering van mijn werkzaamheden ervaar ik nu precies dat! Ik krijg de kans binnen het bedrijf te doen wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg.

Daarnaast vind ik het echt fantastisch wanneer een opdrachtgever teruggeeft dat onze trainingen goed aansloten en het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Dat is ook wat ik de deelnemers gun en waar ik mij voor inzet wanneer ik in gesprek ga met een (potentiële) opdrachtgever.

Naast mijn werk vind ik ontspanning in hardlopen, leuke dingen doen met mijn gezin, een terrasje pakken met vrienden of lange buitenritten te paard.

 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This