Miranka Land

Veiligheid in jouw praktijk

Mijn focus en aandachtsgebied als trainer/adviseur/vertrouwenspersoon ligt bij het je veilig kunnen, willen en durven voelen in jouw (zakelijke) context. Een veiligheidsbeleving vertalen naar praktisch gedrag en haalbaar beleid is in mijn ogen zowel een uitdaging als een noodzakelijk voorwaarde voor medewerkers (en organisatie) om blijer en gezonder te kunnen functioneren en presteren.

Omgaan met agressie of het borgen van sociale veiligheid gaat zo veel verder dan een trendgevoelig advies of een simpel format. Het kan er per moment, per individu, per team en organisatie anders uitzien! Want wat is sociale veiligheid? Wat is vertrouwen? Wat is eerlijkheid in een werkcontext? Wat houdt aanspreken of feedback in als ik bang of boos ben?

Met nuchterheid, humor en ook aandacht voor wat er níet gezegd wordt puzzel ik kort of lang met organisaties en deelnemers over precies deze vraagstukken.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This