Onze werkwijze

lucia1Open, persoonlijk en resultaatgericht

Onze werkwijze is open, persoonlijk en resultaatgericht. Wij geven uw medewerkers de kennis en vaardigheden om vanuit zelfvertrouwen agressie een halt toe te roepen.

Gratis oriëntatie

Wij komen graag vrijblijvend langs om te helder te krijgen wat uw specifieke situatie is. Wat is het wat u met de training wilt bereiken? Wij praten graag met een aantal betrokken medewerkers om een nog beter beeld te krijgen waar men tegenaan loopt en wat men wil leren.

Aan de hand van deze oriëntatie maken wij een trainingsvoorstel met een kostenberekening.

Voorbereiding

De medewerkers krijgen een schriftelijke intake waarin zij kunnen aangeven wat lastige situaties voor hen zijn en wat hun persoonlijke leervragen zijn. Aan de hand van deze informatie en de doelstellingen ontwikkelen wij de inhoud van de training, het trainingsmateriaal en relevante praktijksimulaties.

Training

Aan de slag! We geven de medewerkers inzicht in omgaan met agressie en trainen de benodigde vaardigheden. Eventueel trainen we de leidinggevenden apart in het verder begeleiden van de medewerkers op de werkvloer.

Evaluatie & nazorg

Wij evalueren de training en geven mondeling verslag over onze bevindingen. Wij geven hierbij tips hoe de opgedane kennis en vaardigheden vast te houden en verder te ontwikkelen op de werkvloer. Gedurende het jaar houden wij contact over de doelstellingen, de vorderingen en het borgen van succes.

Persoonlijke begeleiding na de training

Iedereen die na de training een lastig agressie-incident meemaakt mag daarover gewoon bellen met onze trainers. Om het incident en zijn of haar emoties en reacties te evalueren, en natuurlijk om vragen te stellen. Een fijn idee én zeer leerzaam!

Geïnteresseerd of vragen?

Bel ons op 06-42170546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige situatie en het gewenste resultaat van een training. Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden? Bel 06-4217 0546 of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze trainingen of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Bel 06-4217 0546 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Pin It on Pinterest

Share This