AgressieWerk.nl gaat samenwerken met Valtes. Dit partnerschap richt zich op het verbeteren van de toegankelijkheid van informatie en ondersteuning voor mantelzorgers door middel van digitale oplossingen.

Valtes is een jonge organisatie die zich richt op het juist ontzorgen van mantelzorgers. Dit doen ze met digitale hulpmiddelen die mantelzorgers hun tijdsbesteding en gevoel van vrijheid en veiligheid verbeteren. De slimme mobiele apps worden aangevuld met tips en tricks voor ieders persoonlijke situatie, verhalen van ervaringsdeskundigen en artikelen die taboes doorbreken.

Onze eigen ervaringen als trainers met lastig en agressief gedrag en sociale veiligheid tijdens zorgverlening zijn belangrijke toevoegingen aan het aanbod van Valtes, waardevol voor iedereen die zorgt voor een familielid, vriend of buurtgenoot met een zorgvraag.

Op de foto zie je de bezegeling van de samenwerking door Lucia Looijestijn, oprichter van AgressieWerk.nl, en Cees Vermeeren, expert zorg en gezondheid bij Valtes. Bezoek ook de website van Valtes voor meer informatie.

The following two tabs change content below.

Lucia

Agressietrainer
Sinds ik dertig jaar geleden begon in een vrouwenopvang in Amerika heeft mijn hele carrière gedraaid om de vele facetten van agressie en agressief gedrag. Als trainer heb ik ondertussen duizenden werknemers geholpen met hun kennis, zelfbeheersing en de vaardigheden voor het voorkomen en tegengaan van agressief gedrag. Duidelijk en vriendelijk, mét ruimte voor de ander. Het bijdragen aan het werkplezier van al deze mensen vind ik fantastisch. Is op uw werk agressie een probleem? Laat het mij weten!

Pin It on Pinterest

Share This